Как да създадем успешен сайт за автомобили и авточасти?

Когато говорим за автомобили и авточасти освен доброто познаване на устройството на един автомобил и частите, които са нужни за поддръжка на автомобила е важно и лесното им намиране и поръчка. Затова е нужно да се доверите на професионалисти при изграждането на сайт с платформата за поръчки, за да се гарантира, че всеки един потребител ще получи максимално качествено обслужване.

Представяме ви 5 задължителни елемента при изработката на сайт за автомобили и авточасти

Част от нашето портфолио

1. Бърза, лесна и удобна търсачка

За всеки потребител, било то краен клиент или сервиз, който би искал да поправи/ремонтира автомобила си, е много важно да има правилната търсачка в един сайт за автомобили или авточасти. Обикновено търсенето е по номер на част, по шаси / VIN номер, по производител, модел или тип двигател.

Проект за онлайн магазин.
Nasauto.BG – Магазин за авточасти онлайн на изгодни цени за всички марки и модели автомобили. https://nasauto.bg

Ако има място, на което повечето сайтове за автомобили удрят на камък, то това е тук. Тези специфични сайтове би трябвало да са изчистени, за да може да се намери правилната информация. Хората, които използват такива сайтове се интересуват специфично от определена автомобилна част и за тях е наистина важно да могат да я намерят бързо и удобно.

2. Адаптивен дизайн

Трафикът от мобилни устройства нараства. Все повече клиенти използват мобилните си телефони, за да търсят информация в Интернет. Ето защо е задължително и от изключителна важност сайтовете да имат адаптивен дизайн, който да подсигурява оптимално визуално изживяване на всяко едно устройство.

3. Професионални снимки

Доказано е, че зрението ни предоставя по-кратки и по-бързи връзки между нашия външен и вътрешен свят от говоримия език затова е много важно един сайт да има професионални снимки с хубаво качество

4. Система за онлайн поръчки

Една онлайн система за поръчки трябва да е като железопътна линия. Тя трябва да „води“ клиента от точка А до точка Б по възможно най-бързия път, без никакви отсечки между тях.

5. Бърза скорост на зареждане на сайта

Един добре направен уеб сайт трябва да зарежда бързо. Възможността на потребителите да напуснат сайта веднага след като са го посетили нараства значително с всяка секунда, която му трябва да зареди, според проучване. Това може да бъде постигнато чрез оптимизация, но е хубаво да се вземе под внимание от самото начало на изработването му. Ето и някои от елементите, за да зарежда един сайт бързо:

  1. Оптимизиран код;
  2. Оптимизиран текст е сайта и снимки;
  3. Мощен сървър (Server Response Rate);
  4. Кеширане на браузъра (Cache);
  5. Отстраняването и ограничаване на redirects към други сайтове

Ако имате нужда от изработка на сайт, който да отговаря на вашите бизнес нужди или от други уеб услуги, свържете се с нас на  office@sigroup.bg и изпратете вашето запитване!

Sigroup.BG изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин

Поддръжка на уеб сайт – какво представлява и защо е нужна?

Поддръжката на един уеб сайт е цялостното представяне на един бизнес в Интернет пространството и има няколко аспекта.
Научи повече
Sigroup.BG изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин

Важна ли е мобилната версия за вашия сайт?

Ако сте собственик на уеб сайт или онлайн магазин, със сигурност трябва да обърнете сериозно внимание на мобилната версия на…
Научи повече
Sigroup.BG изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин

Как да си изградим онлайн магазин ?

За изграждането на онлайн магазин трябва да си разясните много въпроси и аспекти преди да започнете. Само идеята как да…
Научи повече