Web Development Services

Изработка на уеб сайт

Ние имаме опит във всички аспекти в разработката на уеб сайтове , за да помогнем на нашите клиенти да достигнат пълния си потенциал. Направете бизнеса си онлайн, открийте повече потенциални клиенти чрез Вашият уеб сайт.

Ние приемаме цялостен подход към уебсайта, започвайки от кодиране до уеб дизайн и съдържание. Ние се гордеем като екип от опитни професионалисти, които работят заедно. Нашата цел е да разработим уебсайта ви не само за да се класирате по-високо в търсачките, но и за да предоставим наистина възможно най-доброто за потребителите.

Ние предлагаме широка гама от услуги, които включват сайтове за електронна търговия, пълноценни уебсайтове, платформи, блогове, портали, софтуерни решения по поръчка, или просто сайт, който действа като онлайн портфейл за показване на вашите услуги. Можем да Ви помогнем с всички ваши идеи и нужди.

Лесен и практичен

Максимално улеснен административен панел за управление на съдържанието.

Responsive дизайн

Responsive дизайн, който се нагажда специално за мобилни телефони и таблети.

Многоезичен уебсайт

Многоезичност на вашия уеб сайт. Възможност за добавяне на няколко езика

Неограничени страници

 Всички сайтове, които изработваме разполагат с неограничен брой страници снабдени с множество функции и възможности

Преференциални цени

Изградете уебсайт с персонална функционалност и дизайн на топ цена от SIGROUP.BG

Техническа поддръжка

Всички изградени от нас уебсайтове получават техническа поддръжка от нашия екип като по този начин гарантираме правилното функциониране на сайта и добро представяне в интернет пространството!

Последни проекти

Разгледай всички
Effective Web Development Solutions

Многоплатформени уебсайтове

Предлагаме професионално тестване за всички основни видове устройства, както и за браузъри и операционни системи, преди да стартираме новия си уеб сайт и да се оттеглим от проекта. Тестването се извършва както като потребител, така и като администратор, за да се гарантира, че сайтът ви е модерен и удобен за всички видове устройства.

Сигурна среда за тестване за вашия уеб сайт

Използваме инструменти за комплексно събиране на съдържание, които позволяват визуализиране на съдържанието от гледна точка на архитектурата на сайта, към което ще правим промени в екипа ви, преди той да се покаже на живо. Също така имате достъп до защитена среда за тестване или тестване на вашият уеб сайт, която се хоства на нашите сървъри по време на процеса на създаване.

Effective Web Development Solutions

Разкажете ни за вашия проект

Нека ви помогнем да изнесете своя бизнес онлайн и да го развиете успешно

Опишете идеята си свържете се с нас и ще получите уеб сайт, който да отговаря на вашите нужди и изисквания.