Как да си изградим онлайн магазин ?

Как да си изградим онлайн магазин ?
За изграждането на онлайн магазин трябва да си разясните много въпроси и аспекти преди да започнете. Само идеята как да изглежда не е достатъчна. Затова ние от S & I Group решихме да ви помогнем да вземете най-доброто решение. Предоставяме някои важни въпроси, по които да помислите преди да наемете фирма за изграждане на онлайн магазин.

Какъв е опитът на компанията с изграждане на онлайн магазини?

Преди да започнете да споделяте идеята си е важно да знаете за различните проекти, по които компанията, която сте избрали, е работила. Така ще имате представа за функционалностите и дизайна, които самата компания може да ви предложи.

Прегледайте нашето портфолио тук.

https://sigroup.bg/portfolio/
https://sigroup.bg/portfolio/

Какви услуги предлага компанията?

Ние от S & I Group предлагаме цялостно решение за изработка на онлайн магазин и популяризирането му за едно успешно сътрудничество с нашите клиенти.

Основна наша задача е да предразположим Вашите потребители. Да им предоставим красив и лесен за ползване онлайн магазин, в който те ще се чувстват добре. Предлагаме Ви изработка на онлайн магазин, който ще се отличи със своята индивидуалност и стил. Но това не е всичко.

https://sigroup.bg/online-magazin/
https://sigroup.bg/online-magazin/

Какви са условията на договор и как ще комуникирате с компанията?

Важно е да следите срока на изпълнение, поддръжката на сайта след направата му и всички такси и цени, които ще включва както и условията на плащане. Аспектите, които би било хубаво да договорите предварително са: хостинг, SSL сертификат, допълнителни функции, теми и цялостен дизайн.

Комуникацията с компанията е от изключително важно значение за правилното изпълнение на проекта. Преди да започнете работа заедно е хубаво да уточните по какви канали ще си комуникирате: имейли, телефонни разговори, срещи или дори може да използвате и Google Meet или Skype.

Как да разбера, че сайтът ми ще работи правилно?

Когато един сайт или онлайн магазин е напълно готов трябва да се тества. Дори и да изглежда перфектно на външен вид, е важно да знаете, че потребителите на сайта ви ще могат спокойно да разглеждат продуктите или услугите ви. Затова говорете с компанията, която изгражда онлайн магазина ви да го тества, когато е готов. Помолете ги също да ви обяснят процеса на тестване. Така ще сте наясно и вие – все пак това е вашият сайт!

Ще мога ли да управлявам онлайн магазина си сам?

Това сигурно е един от първите въпроси, който трябва да си зададете. Важно е да се уточни дали искате персонализиран сайт, написан изцяло за вас или лесна платформа, която можете да управлявате и сами. Разбира се, и персонализираният сайт може да се управлява лесно от вас. Но ще трябва да ви се обяснят функционалностите и настройките от разработчика/програмиста на компанията.

Има и вариант, в който се договаряте с компанията за поддръжка на целия сайт след като е готов, включваща дори редактиране на текст или обновяване на снимки.

След всички тези аспекти и въпроси сте готови да започнете. За повече информация относно изграждането на онлайн магазини може се свържете с нас.

Надяваме се, че Ви бяхме полезни на тема:
Как да си изградим онлайн магазин ?

Sigroup.BG изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин

Как да създадем успешен сайт за автомобили и авточасти?

Когато говорим за автомобили и авточасти освен доброто познаване на устройството на един автомобил и частите, които са нужни за…
Научи повече
Sigroup.BG изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин

Поддръжка на уеб сайт – какво представлява и защо е нужна?

Поддръжката на един уеб сайт е цялостното представяне на един бизнес в Интернет пространството и има няколко аспекта.
Научи повече
Sigroup.BG изработка на уеб сайт, изработка на онлайн магазин

Важна ли е мобилната версия за вашия сайт?

Ако сте собственик на уеб сайт или онлайн магазин, със сигурност трябва да обърнете сериозно внимание на мобилната версия на…
Научи повече