Local Seach Optimization Services

Изработка на онлайн магазин

Онлайн магазина е необходимост! Време е да увеличите продажбите и да осигурите втори канал за продажби.

Всеки знае, че магазините са добър бизнес, без значение какво продавате – винаги ще има хора близо до Вас, готови да купуват Вашите продукти или услуги. Но един магазин Ви ограничава до географското си положение. Ако искате да стигнете до световен мащаб, Електронния магазин е решението за ВАС!

Искате изработка на онлайн магазин? 
Ние сме сплотен и креативен екип от софтуерни програмисти, с над 5 години опит в изработването и поддържането на онлайн магазини в България и световен мащаб. SIGROUP.BG предлага цялостно решение за изработка на онлайн магазин и популяризирането му за едно успешно сътрудничество с нашите клиенти.

Основна наша задача е да предразположим Вашите потребители. Да им предоставим красив и лесен за ползване онлайн магазин, в който те ще се чувстват добре. Предлагаме Ви изработка на онлайн магазин, който ще се отличи със своята индивидуалност и стил. Но това не е всичко.

Дизайн и структура

Вашият онлайн магазин ще е изработен по индивидуален дизайн, така че лесно да се запомня и да остава в съзнанието на посетителите му.

Удобна администрация

Когато говорим за онлайн магазини, то клиентската администрация е наистина важен фактор. Удобна, интуитивна и достъпна, за всеки клиент.

 

Синхронизация

SIGROUP.BG предлага успешни решения за интеграция на онлайн магазин със ERP системи и складови програми.

Многоезичен магазин

Платформите, които се предлагат от нас позволяват многоезичност, продукти и съдържание на няколко езика, смяна на валути и автоматичен обмен.

Бюджетни цени

Изградете онлайн магазин с персонална функционалност и дизайн на топ цена от SIGROUP.BG.

Поддръжка

Всички изградени от нас уебсайтове получават техническа поддръжка от нашия екип като по този начин гарантираме правилното функциониране на сайта и добро представяне в интернет пространството.

Effective Local SEO Solutions

Адаптивен уеб дизайн

Сигурно знаете вече колко е важно клиентите Ви да Ви намират лесно онлайн през всякакви мобилни устройства. И това е особено важно когато продавате онлайн. За целта Ви е необходим Mobile-Friendly онлайн магазин, който да работи пълноценно на всички мобилни устройства. Изненадайте приятно клиентите си и неприятно конкурентите си!

За да осигурим най-добрите условия за нашите клиенти, ние сме се погрижили за тяхното удобство и за удобството на техните потребители. Онлайн магазинът Ви, който ние ще разработим, ще бъде с уникален дизайн, изцяло съобразен с бизнеса Ви и ще притежава всички необходими настройки, като започнем от опциите на продуктите и стигнем до интегрирана фискална система.

Effective Web Development Solutions

Последни проекти

Разгледай всички

Разкажи ни повече за своята идея

Нека ви помогнем да изнесете своя бизнес онлайн и да го развиете успешно

Станете лидер в онлайн търговията и бъдете едни гърди пред конкуренцията.