Content Marketing Strategy

Изработка на уеб приложение

Ефективни онлайн решения за спeцифичните нужди на Вашия бизнес. Проектираме и разработваме комплексни софтуерни приложения на разумна цена.

Предимства на уеб приложения

Уеб базиран софтуер е приложение, което използва клиент-сървър архитектура и се достъпва онлайн чрез браузър. За разлика от десктоп приложенията, уеб приложенията нямат нужда от инсталация на компютър и не са зависими от операционната система на потребителя. Mогат да се ползват по всяко време, навсякъде, на всякакви устройства (компютър, телефон или таблет), които имат връзка с интернет. След като бъде разработена и качена нова версия на уеб сървъра, всички потребители могат да получат достъп до нея веднага, без нужда от обновяване. Ако приложението изисква повече ресурси, това засяга единствено хардуера на сървъра. Уеб апликациите предлагат по-голяма сигурност, тъй като нямат нужда от поддръжка на многобройни клиентски компютри, а единствено от мониторинг на уеб сървъра. Уеб базираният софтуер е по-лесен за ползване, разработка, поддръжка и надграждане. Почти всяка програма може да бъде реализирана като уеб базирано приложение.

 

Удобен интерфейс

Приложенията изработени от нас са с удобен интуитивен интерфейс за работа.

Скорост и бързодействие

Уеб приложенията ни разполагат със забележителна бързина и деиствие за да може работата ви с тях да бъде удоволствие.

Високо ниво на сигурност

100% защитени от злонамерени атаки и потребители, също така разполагате с автоматизирани копия на данните ви по всяко време

Висока производителност

Избирайки нас получавате висока производителност и надеждност при натоварване

Разумни цени

Изградете уеб приложение с персонална функционалност и интерфейс на разумна цена от SIGROUP.BG

Поддръжка

Всички изградени от нас приложения получават техническа поддръжка от нашия екип като по този начин гарантираме правилното функциониране на приложението

Последни проекти

Разгледай всички

Ние осъзнаваме важността на модерните технологии в днешно време, поради което създаваме интелигентен, надежден и удобен софтуер, което ви дава неограничени възможности.

Effective Copyrighting

Ние предлагаме решения, коите ще улестнят и забързат вашия работен процес, защото нашите опитни програмисти знаят точно как да реализират вашата идея в успешен проект.

Разкажете ни за вашата идея

Нека превърнем вашата идея в успешен проект, които да бъде полезен за вас и вашия бизнес

Споделете идеята си заедно с нашия екип ще намерим най-доброто решение за вас и ще реализираме в най-кратки срокове